Select Page

75 Ксерокс слики
Самостојна изложба

Ласло Керекеш

Текст: Јеша Денегри, Ласло Керекеш

Дом на младите „25 Мај“, Скопје

01 – 10.10.1983

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)