Select Page

650 илјади евра хонорари за Александар

Напис

Автор: Г.Т. ; изјава: Валентина Стевановска

 

Објавен во Вест, Скопје

15.03.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)