Select Page

50 години творештво – Георги Константиновски
Изложба во рамките на Кумановско културно лето 2009

Организација: Асоцијација на архитекти на Македонија – Огранок Куманово и локална самоуправа на Општина Куманово

Текст: Минас Бакалчев

Уметничка галерија, Куманово
25.06.2009

 

Каталог: PDF mk