Select Page

Љубов на прв поглед… 432 пати

Самостојна изложба

Анастасија Величковска

Текст: Ана Јовановска

Кула, Скопје

18.12.2015

 

Постер: JPG mk

Текст преземен од веб страната на „Кула”: PDF mk

Фото галерија ☟