Select Page

32. Традиционална изложба на ДЛУШ
Групна изложба

 

Уметничка галерија „Безистен“, Штип
19.11 – 05.12.1999

 

Уесници: Веселинов Стоимир, Донски Љупчо, Дончевски Мирко, Колев Петре, Крмов Ристе, Крмов Томислав, Максимов Тодор, Накова Донска Љубица, Павловски Мите, Смилков Никола, Сулевски Иван, Трниниќ Стојан Нанче

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)