Select Page

Уметноста во служба на идеологијата
Предавање и проекции (Филмска и видео програма на МСУ)

Предавач: Марсел Швирин
Текст: Дитрих Ледер

Кино сала на Музејот на современата уметност, Скопје
Предавање: 07.02.1997 20 ч.
Проекции: 08, 09 и 10.02.1997 20 ч.

 

Каталог: PDF mk