Select Page

Пораѓање на истокот
Изложба на визуелна поезија, перформанс и дискусија
Методи Златанов

Дом на младите „25 Мај“, Скопје
07 и 08 јануари 1988

 

Покана: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)