Select Page

19 Ликовна колонија „Лесново 2010“
Групна изложба

Учесници: Антониев Ѓоко, Богдановска Дијана, Димитрова Елица, Заревски Дарко, Милосов Марио, Младеновска Ивана, Стојчевска Николета, Темков Владимир, Трпчевски Дарко, Шијакоска Маријана, Чапканов Константин, Чапканова Станислава, Милетиќ Ана, Стефановиќ Невена, Зајелац Неда

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово

19 септември 2011

 

Каталог: PDF mk