Select Page

Ќе се реновира култната Железничка зграда во Скопје
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Саша Богдановиќ, Виолета Качаковска, Максим Нaумовски, Слободанка Стевческа, Дејан Ивановски

Објавен на Нова Тв, Скопје
25.06.2018

 

Напис: PDF mk