Select Page

Ќе се обновуваат оштетените споменици
Напис
Автор: Петар Печков; изјава: Горан Петров
Објавен во Дневник, Скопје
21.07.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)