Select Page

Деветгодишен вандализам врз месноста Јурија: „Јуриш“ врз уметноста
Напис
Автор: В. Ѓорѓевски; изјави: Боро Крстевски, Мирко Николовски

Објавен во Вечер, Скопје

23.03.1990

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Варошанец Благоја)