Select Page

Ја зачувавме „Мала станица” за културни цели

Реакција на Ганка Самоиловска – Цветанова

Објавена во Утрински весник, Скопје

24.04.2002

 

Текст: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)