Select Page

Јакимовски: МПЦ нека гради цркви, а не општината
Напис
Автор: А.А. ; изјава: Стевчо Јакимовски

Објавен во Вест, Скопје
06.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)