Select Page

Јавно се извинувам што Соња Абаџиева ми е мајка, а министерот Димитров тетин
Интервју со Соња Абаџиева
Автор: Лејла Сабит

Објавено во Вечер, Скопје
26.06.1999

 

Интервју: PDF mк

 

>>>  Линк до изложбата „Нарцизми“

>>>  Линк до изложбата „WC (Wonderful Creatures)“