Select Page

Ѕвезденото небо на националната ликовна уметност: „Сликари и скулптори академици“ по повод 40 години МАНУ
Критички осврт кон изложба

Милева Лазова

Македонско сонце бр.698 (стр. 46-47)

16 ноември 2007 година

 

PDF mk