Select Page

Ѓузепе Sигаина / Giuzepe Zigaina
Самостојна изложба / Solo exhibition
Текст: Џовани Канданте / Text: Giovanni Carandente

Музеј на современата уметност, Скопје, изложбен салон: Работнички дом, Скопје / Museum of Contemporary Art, Skopje
21 – 30.04.1965

 

Каталог/ Catalog: PDF mk/en

 

>>> Линк до написот во Вечер

>>> Линк до рецензијата на Паскал Гилевски