Select Page

Шутофонија – Jam Session @ DrimON
Концерт и изложба на дела од отпад реализирани на работилницата за ready made, во рамки на фестивалот ДримОN

 

 

Ц.К. „Браќа Миладиновци“ Летна Сцена, Струга

26 јули 2015

 

Постер: PDF mk

Фото галерија ☟