Select Page

Што прави МСУ со времето, просторот и парите?
Реакција на текстот „Опасен волунтаризам“ од Златко Теодсиевски, објавен во „Зум“ на 09.08.2002

Захаринка Алексоска Бачева, Марика Бочварова Плавевска

 

Објавенa во Зум, Скопје

Август 2002

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)