Select Page

Шмизла, мачка и дрво во центарот на Скопје
Напис

Автор: Весна Ивановска; изјава: Елизабета Канчевска Милевска

Објавен во Дневник, Скопје

12.01.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)