Select Page

Шијаковите дела сугерираат студена рационалност и дишановска измерливост
Рецензија кон изложбата на дела од Томо Шијак во рамки на проектот „Кич да!? сте или не“, април 2012, Музеј Куманово
Автор: Владимир Величковски

Дневен весник „Нова Македонија”, Скопје
14 мај  2012  (бр. 22579)

 

Рецензија: PDF mk