Select Page

Шепот на мечтаењата на југот
Рецензија (кон изложбата „Аспекти на современата македонска уметност денес“, Центар за современа уметност на Црна Гора, Подгорица, 1996)
Автор: Наташа Никчевиќ

Објавена во Нова Македонија, Cкопје, 04.09.1996
(пренесено од „Побједа” 10.08.1996)

 

Рецензија: PDF mk