Select Page

Шалом / Shalom
Изложба на уметнички дела – сопственост на депортираните Евреи од Битола во Втората светска војна

Текст: Горѓи Димовски – Цолев

 

Галерија Трон Арт, Битола
1998 (?)

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)