Select Page

Чудни се патиштата на „Маклабас“
Напис
Автор: В.К., изјава: Александар Станкоски
Објавен во Македонија денес, Скопје
13.01.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)