Select Page

Чивилук бр. 32

Независно алтернативно списание за урбани мисли

 

Издавач: Арт Еквилибриум

Редакција: МалоОка, Аџамија, Лола Бај, Калински

Мај 2012

 

Ка ќе вииш малко поинак: „Бош фестивал” уф стилут на „Рашомон” уд Аџамијата наместо Куросава (стр. 4-7)

Низ објективот на Ивана Кузмановска (стр. 12-17)

Twin Skulls Design (стр. 22-77)

Насловна: Twin Skulls Design

Списание: PDF mk