Select Page

Центар ми ги украде лавовите за Александар
Напис
Автор: Соња Христовска; изјави: Сашо Поповски
Објавен во Дневник, Скопје
08.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)