Select Page

Центарот за култура во Куманово 10 години мрзне зашто е украден системот за греење
Напис
Автор: С. Николиќ; изјави: Роберт Цветковски

Објавен на Сакам да кажам, Скопје
21.11.2017

 

Напис: PDF mk