Select Page

Целта е да се разубави Скопје

Реакција од Министерството за култура на текстот „Скулптури никнуваат како печурки“ објавен во Утрински весник на 08.04.2009

Утрински весник, Скопје
09.04.2009

 

Текст: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)