Select Page

Хуманитарна изложба од група независни автори
Групна изложба
Галерија 7, Скопје
13.09.2013

 

Учесници: Бранкица Јордановска, Ертунч Сали, Наташа Неделкова, Марко Јанев, Никола Ангеловски, Душан Пејчев, Филип Весовски, Стефан Николовски, Сања Симоска, Самир Карахасан, Филис Синаноска, Иван Трајчев, Ивана Мирчевска, Иван Шапков

Текст преземен од веб страната на „Кула”: PDF mk

Покана: JPG mk

Фото галерија ☟