Select Page

Христијан Санев: Си дадов задача да го вратам сјајот на ДЛУМ
Напис и видео интервју со Христијан Санев, претседател на Друштвото на ликовни уметници на Македонија
Автор: Александра Јуруковска
cooltura.mk
Август 2016

 

Напис: PDF mk

Видео интервју ☟