Select Page

Хиперреални вируси
Осврт (кон изложбата Кутија со слики, Културен центар Мала станица, Скопје, декември 1994 – јануари 1995)
Автор: Сузана Милевска

Објавен во Вечер, Скопје
18.01.1995

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата