Select Page

Хетерогени претставувања
Осврт (кон Годишната изложбата на ДЛУМ, Уметничка галерија Скопје, 1989)

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
16.12.1989

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)