Select Page

Фото уметност

Групна изложба

Текст: Вулф Херцогенрат

Скопје

1995

 

 

Учесници: Дитер Апелт, Ана и Бернард Блуме, Томас Флоршиц, Јирген Клауке, Астрид Клајн, Зигмар Полке, Клаус Ринке, Катарина Зивердинг

Брошура: PDF mk