Select Page

Фото уметност (Photo Art / Foto Kunst)
Групна изложба
Учесници: Дитер Апелт, Ана и Бернхард Блуме, Томас Флоршиц, Јиген Клауке, Астрид Клајн, Зигмар Полке
Музеј на современата уметност, Скопје
Отворање: 31 јули 2001

 

Покана: PDF mk