Select Page

Фотографијата како медиум
Напис

Автор: И.Т.
Изјави: Роберт Јанкуловски

Објавен во Македонија денес, Скопје
12.03.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)