Select Page

Фонтана 2.0 ( Ода на „олеснувањето“ )

Колумна

Автор: Вангел Ноневски

Објавена во Глобус, Скопје

02.06.2009

 

 

Колумна: PDF мк

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)