Select Page

Филип Втори доцни поради штитот
Напис

Автор: Жанета Здравковска; изјава: Владимир Талески

Објавен во Днвник, Скопје
14.07.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)