Select Page

Фигуративните аспекти на Франечката уметност

Групна изложба (во рамките на Скопско лето ’97)

Текст: Ханс-Петер Микш

 

Уметничка галерија – Даут пашин амам, Скопје

3 јули – 15 август 1997

 

Каталог: PDF mk