Select Page

Фаќалки, за ветар во магла
Самостоен проект (кинетички инсталации)

Снежана Алтипармак

Текст: Владимир Јанчевски

 

Мобилна/монтажна галерија – Центар за современи уметности, Скопје
9-15 јули 2014

 

Леток: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)