Select Page

УФО – Уметнички фестивал Охрид

Организација: АРТерија – Центар за културен проток

 

 

Градски плоштад и ЦК „Григор Прличев“, Охрид
18 – 21.06.2011
.

 

Учесници:  Даниела Илиевска, Ален Реџепагиќ, Даниел Коцев, Кирче Стојоски, АРТерија, Ненад Јолдески, Јован Наумоски, Владимир Трајаноски, Мики Блажески, Илија Богданоски, Незир Керимоски, Петар Стефаноски, Компресор  ЗКТ

 

Програма: PDF mk

 

>>> Линк до написот на ohridnews.com