Select Page

Усни

Квир феминистички фанзин

Насловна страна: Велимир Жерновски

 

Дел од проект на УСАИД за инклузија на ЛГБТИ заедницата

2018

 

стр. 7: Интервју со Маја Радосављевиќ за нејзината самостојна изложба во Графичко студио Скопје

Фанзин: PDF mk