Select Page

Урбан пејсаж

Осврт кон самостојната изложба на Ирена Паскали („Мала станица“, Скопје)

Автор: Маја Чанкуловска Михајловска

Февруари 2006

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)