Select Page

„Урбанитети“ изложба на дела од светската ликовна сцена
Напис

Автор: М. Ж. Пијанманова; изјава: Ами Барак

Објавен во Нова Македонија, Скопје
19.06.2000

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата