Select Page

Урбаната уметност како форма на критика и активизам
Говор на Никола Писарев (Конференција за друштвени активизам „ENGAGE”)

Органзација: Младински образовен форум (МОФ) и Радио МОФ

Кино Култура, Скопје
10.06.2017

 

Видео документација од говорот на Никола Писарев ☟