Select Page

Ура! Сликарството е сѐ уште живо…

Осврт кон изложбата „Преобразби”, МСУ Скопје, 2000

Автор: Нада Пешева

Објавен во Студентски збор, Скопје

13.12.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)