Select Page

Уметничко богатство – а не се чува
Напис

Автор: Тачко Локвенец; изјави: Љупчо Попоски, Драган Попоски – Дада

Објавен во Нова Македонија, Скопје
08.10.1978

 

Напис: PDF mk