Select Page

Трчање по запад
Самостојна изложба

Томе Аџиевски

Текст: Владимир Величковски

 

Музеј на Македонија, Скопје
22.02 – 10.03.1986

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)