Select Page

Три „нарцисоидни“ авантури
Критички осврт (кон изложбите „Нарцизми“ на Соња Абаџиева, „Улица“ на Милчо Манчевски и изложбата на фотографии од Срѓан Јанаќиевиќ, МСУ Скопје, 1999)
Автор: Златко Теодосиевски
Објавен во Утрински весник, Скопје
21.07.1999

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата „Нарцизми“

>>> Линк до изложбата на Срѓан Јаниќиевиќ