Select Page

Треба да извозуваме ум, а не само работна рака
Напис

Автор: Тони Димков
Изјави: Тања Балаќ, Роберт Алаѓозовски, Ана Франговска, Кристијан Даниловски
Објавен во Граѓански бр.6, Скопје
09.06.2012

 

PDF mk