Select Page

Традицијата и универзалното
Рецензија (кон изложбата „14 Македонски уметници во 80-тите“, МСУ, Скопје, март – април 1992)
Автор: Лилјана Неделковска

Објавенa во Разгледи, Скопје
Април – мај 1992

 

Рецензија: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

 

>>> Линк до изложбата