Select Page

Томислав Крмов: Графика
Самостојна изложба

Текст: Паскал Гилевски
Поставка на изложбата: Вера Даниловиќ

Уметничка галерија – Даут-пашин амам, Скопје
15 – 31 октомври 1975

 

Каталог: PDF mk